NI:028 7964 2558
GB:01530 240000

 

Station Square, Portrush

Project: Station Square, Portrush

Client: Causeway Coast and Glens Council

 

The Design & Build scheme involved the regeneration of Station Square, creating a high quality public amenity space. Scheme was exemplar in design, setting the precedent for future developments in the town. Works included:

  • Demolition of an existing amphitheatre structure
  • Resurfacing areas with natural stone paving and resin bound aggregate
  • Basalt clad retaining walls
  • Feature artistic ceramic tiled mosaic by Orla Kaminska
  • Tensioned wire and fabric canopy covered events structure
  • Feature hardwood Opepe timber sinuous bench and raft seats
  • Decorative Colourgalv laser cut steel screen
  • Nautical themed masts
  • Feature lighting including in-ground colour change LED lighting 
  • Soft landscaping
  • New signage

Project was a RICS Regeneration Award Winner 2014 for Excellence in Built Environment.